Gamer Aesthetic Story

GAMER AESTHETIC


Gamer Aesthetic är en brokig grupp av ultra-anslutna medarbetare!

Gamer Aesthetic Story


Spelares estetiska berättelse


Var och en av de sju medlemmarna har en officiell identitet och en avatar som är lika officiell i deras respektive virtuella liv. Medlemmarna i Y-generationen utgör huvuddelen av kollektivet, vilket är anledningen till att vi kan se 80-talets avtryck i vår grafiska stadga.


Gamer Aesthetic är ett sätt att leva!


Den estetiska livsstilen för spelare är en hyllning till videospelens subtilitet, till finesserna i avsikten med dessa olika universum och till den konstnärliga själen hos de utvecklare som får oss att uppleva fantastiska äventyr och aldrig saknar fantasi för att överraska och underhålla oss.

Spelare vet att förtrollning är en del av den här världen, att ljusen och färgerna som utgör miljöerna är verkliga landskap som kan utforskas med vinden.

Spelarestetiken har gemensamma koder som inte är exklusiva för videospelsvärlden, vi kan se referenser till mangakulturen, den nipponesiska kulturen, popkulturen, kryptopengar eller till Steve Jobs och Elon Musks entreprenörskap.


Gamer Aesthetics "mission passion"


Gamer Aesthetic-teamet består som sagt av passionerade människor, medlemmarna är hängivna den digitala världen och försöker att överföra det bästa av den digitala kulturen genom en smältdegel av retrospel, synthwave, electro-musik och sofistikerad design.

Gamer Aesthetic vill vara en upplevelse, en digital värld som i "Tron", en färgpalett inspirerad av "Drive" ger en mysig och avslappnad atmosfär, som hemma.

Två unga Z-entusiaster av den unga generationen tillför en touch av stilistisk fräschör och fångar de nya kvalitativa trenderna som vår gemenskap uppskattar.


Gamer Aesthetic är mer än ett varumärke


Världen förändras, videospelsbutiker och spelrum var tidigare fulla till bristningsgränsen, men idag lever alla sin digitala passion hemma.

Kollektivet Gamer Aesthetic föddes efter att två specialiserade butiker stängdes med ett gemensamt mål, nämligen att fortsätta att dela sina passioner med medlemmarna på den uppkopplade webben.

Våra ambitioner är stora, vi vill grunda den största fransktalande digitala gemenskapen som samlas kring Retro Gaming, Synthwave och Manga-kultur, vi väver starka band med våra kusiner i Kanada tack vare en medlem som bor i Quebec, vi är redan överallt!


Gemenskapen för estetiska spelare


De estetiska spelarna som älskar originaluppsättningar blir allt fler, och därför arbetar personalen för att skapa en solid gemenskap för att ge liv åt ett forum som ska födas under det här året.

Här kan medlemmarna utbyta idéer och knyta kontakter som kan bli riktiga partner för spel eller live streaming!


Bli en estetisk spelare!


Du kan också ansluta dig till cyberkulturen och dela den estetiska finess som kännetecknar de mest subtila spelarna.

Byt med Gamer Aesthetic Staff och bli en partner för att generera ytterligare inkomster samtidigt som du utbyter om ämnen som fascinerar dig.