Hur Ändrar du Din Twitch-pseudo?

Hur Ändrar du Din Twitch-pseudo?

av läsning

Är du inte längre nöjd med ditt smeknamn? Vill du ändra det? Oroa dig inte, det är möjligt, det är enkelt att ändra ditt användarnamn på Twitch.

Det är enkelt att ändra ditt användarnamn på Twitch. Följ bara vår guide och med några få klick kommer ditt nya användarnamn att vara inställt så att du kan återuppta dina streams eller kommentera andra under rätt namn.

Dessa 4 punkter bör du ta hänsyn till innan du ändrar ditt användarnamn:

 • Du kan ändra ditt Twitch-användarnamn i inställningsmenyn på ditt Twitch-konto.
 • När du ändrar ditt Twitch-användarnamn måste du se till att det användarnamn du vill ha inte redan är upptaget.
 • Du kan endast ändra ditt Twitch-användarnamn en gång var 60:e dag.
 • Om du vill ändra andra inställningar för din kanal bör vårt blogginlägg om hur du kommer igång på Twitch hjälpa dig.

Nu sätter vi igång!

pub

Ändra ditt användarnamn på Twitch

Om du har haft ett Twitch-konto ett tag kanske du känner att du har vuxit ur det pseudo du valde när du först registrerade dig.

Kanske var det ett gammalt smeknamn som du inte längre gillar, eller så vill du ta din kanal i en annan riktning och låta ditt pseudo återspegla det.

Oavsett vilket kan du enkelt ändra ditt Twitch-användarnamn i dina kontoinställningar. Du kan göra detta med hjälp av vilken webbläsare som helst på din Mac eller dator.

twitch tapet

Hur ändrar du ditt smeknamn på Twitch ?

 • Öppna Twitch-webbplatsen i en webbläsare på din Mac eller dator och logga in, klicka sedan på din profil ikonen i det övre högra hörnet av skärmen.
 • I rullgardinsmenyn som visas klickar du på "Inställningar".
 • Scrolla ner till avsnittet "Profilinställningar".
 • I avsnittet "Användarnamn" ser du en penna ikon längst till höger. Klicka på denna ikon.
 • Skriv in önskat användarnamn i fältet. Om det önskade användarnamnet är upptaget eller otillgängligt visas ett meddelande i rött för att förklara problemet.
 • Om du vill slutföra ditt val klickar du på "Spara ändringar".
  ändra pseudo på twitch

   

  Kom ihåg att du bara kan ändra ditt Twitch-användarnamn en gång var 60:e dag. Om du ändrar ditt användarnamn till något som du till slut inte tycker om är du fast med det användarnamnet i två månader.

  Glöm inte att berätta för dina vänner och följare om ditt byte av användarnamn, annars kanske de inte vet vart dina streams tog vägen.

  Så här ändrar du ditt användarnamn på Twitch Prime

  Oavsett om du är Prime-prenumerant eller inte ändrar det ingenting i processen, den tidigare presenterade handledningen räcker mer än väl!

  Så nu vet du hur du ändrar ditt Twitch-namn, du är redo att streama igen ! Om du någonsin vill dekorera din gamer bakgrund som är synlig genom kameran, kolla in våra neonljus för gaming! Det skulle kunna se bra ut på dina väggar! Klicka på bilden nedan för att komma åt vår samling!

  Gamer Aesthetic Neon

  Lämna en kommentar

  Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.

  Recevez nos articles dans votre boite email.