Hur Blir Man Twitch-partner ?

Hur Blir Man Twitch-partner ?

av läsning

Bekanta dig med kraven i Twitch Partner-programmet och upptäck tipsen om hur du själv kan bli Twitch Partner och få ta del av många av fördelarna med Twitch-plattformen!

Om du känner till Twitch, spenderar tid på din stream och är sugen på att lära dig mer om Twitch Partner-programmet har du kommit till rätt ställe!

I den här artikeln förklarar vi vad Twitchs partnerprogram går ut på och vilka fördelar du kan få genom att bli det. Vi kommer också att se vilka villkor som gäller och hur mycket du kan förvänta dig att tjäna!

Kort sagt kommer den här guiden att förklara vad Twitchs partnerstatus är och hur du blir en sådan. Men nog med prat, låt oss ta reda på det utan vidare!

Gamer Aesthetic Lampor

Vad är Twitch Partner Program och vilka är fördelarna med att bli medlem ?

Till att börja med blir du en uppskattad medlem av en elitgrupp av streamers som representerar drygt 1 % av det totala antalet streamers på plattformen.

Twitch erbjuder värde till medlemmarna i sitt partnerprogram på flera sätt.

Du får tillgång till ett prioriterat supportteam. Om du stöter på problem eller helt enkelt vill ha svar på en fråga om plattformen kommer partner supportteamet att hjälpa dig inom 1-2 arbetsdagar.

Du kommer också att ha möjlighet att skapa ditt eget streaming team. Om du har en nära gemenskap av likasinnade streamers eller vill skapa en sådan, kommer partner statusen att göra det möjligt för dig att göra det. Även om endast partner kan skapa team kan alla streamers, oavsett status, ansluta sig om de får en inbjudan från dig.

Partners, liksom affiliates, kan tjäna pengar på sin stream på Twitch-plattformen på flera olika sätt:

Med Twitch-abonnemang (abonnemang)

Twitch-partner kan tjäna pengar genom att ta emot prenumerationer (oftare kallade subs) till sina kanaler. Det finns fyra alternativ: Det finns fyra alternativ: 4,99$, 9,99$, 24,99$ och Twitch Prime (från 4 till 5,99 $ per månad). I det senare fallet stöder användarna din kanal genom betaltjänsten Amazon Prime.twitch tapet

Med reklamintäkter

Partners kan visa annonser i sina kanaler och tjäna pengar på dem. Du har möjlighet att kontrollera frekvensen och varaktigheten för annonser i mitten av rullarna via din instrumentpanel för Twitch-kontot.

Med Bits

Detta är virtuella animerade emoticons som dina tittare kan köpa i Twitch-chatten och stödja dig genom att heja med Bits. Den här sista funktionen är den mest frekvent använda av användarna, vilket genererar intäkter för din kanal.

Med spelförsäljning

När du spelar ett streaming spel som är till salu och/eller har föremål i spelet i Twitch-butiken, kommer din publik att se en länk på din kanal som gör att de kan gå in i nätbutiken och köpa de produkter som presenterades för dem.

För en detaljerad titt på värdet av ovanstående intäktsströmmar, samt Twitch-donationer, rekommenderar vi att du läser vår artikel som är dedikerad till monetarisering på Twitch.

Upptäck alla sätt att tjäna pengar på Twitch-plattformen genom vårt blogginlägg ''Hur man tjänar pengar på Twitch''! Du kanske är intresserad !

Hur man blir Twitch-partner : Huvudkrav

Twitchs riktlinjer för partnerskap innehåller en uppsättning kriterier som du måste uppfylla för att kunna ansöka.

Partnerskapets väg

"Affiliate-spåret" är utformat för att hjälpa dig att göra framsteg mot att bli berättigad till Twitch Partner-programmet.

Programmet "Affiliate Track" innehåller fyra prestationer:

Att uppnå totalt 8 timmars streamning.

 • Uppnå 50 följare
 • Streama på 7 olika dagar.
 • Genomsnittligt 3 tittare per stream (samtidiga tittare inklusive värdar och raiders).
  fortnite

  För att vara berättigad till partnerprogrammet måste du uppfylla Twitchs krav genom att uppnå ovanstående prestationer under de senaste 30 dagarna. (Du kommer att se ett kryss bredvid de prestationer som du har uppnått inom det föreskrivna tidsfönstret).

  Detta innebär att du måste streama i 25 timmar, streama 12 unika dagar och nå 75 genomsnittliga tittare under de senaste 30 dagarna för att vara berättigad till partnerskapet.

  Att uppfylla ovanstående krav för att bli Twitch-partner ger dig inte automatisk status. Det finns ingen fastställd tidsperiod, men du måste uppfylla kriterierna inom en av 30-dagars perioderna.

  När din behörighet har bekräftats visas en "Ansök"-knapp på din instrumentpanel för prestationer. Twitch svarar vanligtvis på sökande inom sju arbetsdagar med ett beslut.

  Observera att alla inte får partnerstatus, även om de har uppfyllt de nödvändiga kriterierna. Ibland tar det också mer än ett försök att bli accepterad i Twitchs partnerprogram, så tro inte att allt är över om du misslyckas en gång.

  Att ta reda på vad du gör fel och varför Twitch tvekar att acceptera din ansökan är en del av att växa din kanal till nästa nivå, så ta detta som en lärdom!

  Uppstäck Mario Lampa

  Tips : Hur blir du Twitch-partner snabbare ?

  Det finns ingen gyllene regel för att snabbt bli Twitch-partner, men det finns saker du kan göra för att påskynda utvecklingen.

  Var professionell. Se till att du alltid har en kvalitets stream med kamera, attraktiv kanal layout och grafik.

  Utveckla en innehållsstrategi som är unik för dig. Välj ut några spel som du gillar att spela eller är bra på, och känn dig bekväm med att diskutera dem i strömmen med din publik. På så sätt tillför du mer värde genom skärmen och inte bara underhållning.

  Försök inte vara någon du inte är. Autenticitet och uppriktighet i streamingen är ett mycket bättre tillvägagångssätt än att försöka imitera en annan person.

  Använd dina sociala nätverk. En del människor undrar hur man blir en verifierad Twitch-partner, men använder inte sina sociala nätverk för att bygga upp sin närvaro och sitt varumärke på Twitch. Informera regelbundet din publik om kommande streams, interagera med dem och skapa plattformsöverskridande innehåll för att skapa synergieffekter.

  För att gå vidare och hjälpa dig att nå dessa villkor så snart som möjligt, förklarar vår artikel ''Hur får man tittare på Twitch ?'' hur man bygger upp en publik på rekordtid !

  Twitch-partner eller affiliate ?

  Även om partnerna är väldigt lika varandra än så länge, drar de nytta av ett antal exklusiva fördelar som inte är tillgängliga för affiliates på Twitch-plattformen.

  gotaga och mistermv

  Partner eller affiliate: Noterbara utmärkelser:

  FunktionerTwitch AffiliateTwitch-partner
  Skräddarsydda delbetygUpp till 5 Upp till 60
  Alternativ för omkodningI mån av tillgång, beroende på kapacitetFull tillgång för allmänheten att anpassa sin tittarupplevelse.
  Squad StreamN/AJa, exklusiva sändningar med dina vänner i samma fönster.
  Verifierad kedjebadgeN/AOui, exclusif
  Lagring av tidigare utsläpp14 dagar60 dagar
  Försenad frisläppningN/AJa, upp till 15 minuter. Användbart för att undvika sniping och garantera fair play i tävlingsmatcher.
  Avgifter för återbetalning av intäkterDebiteras i enlighet med den valda betalningsmetoden.Exklusivt stöd från Twitch 

  Vanliga frågor om Twitch-partnerskap

  Nedan hittar du de vanligaste frågorna om Twitch-partnerskapsprogrammet!

  Kan jag förlora Twitch-partnerskapet ?

  Om du inte börjar bryta mot Twitchs användarvillkor medvetet eller underförstått genom förbjudet beteende är din partner status säker, även om din kanals prestanda varierar.

  Får jag som partner Twitch-förmåner ?

  Nej, partnerprogrammet har inget att göra med att vara anställd på Twitch, och det ger dig inga av de extra förmåner som Twitch-anställda har rätt till, till exempel en företagshälsovård plan.

  Är det verkligen svårt att bli Twitch-partner ?

  Med tanke på vad vi redan har diskuterat krävs det en hel del ansträngning, engagemang och uthållighet för att uppnå partnerstatus.

  twitch partner

  Det anmärkningsvärda är att antalet platser i programmet för närvarande är oändligt. Men eftersom Twitch fritt kan acceptera eller avslå ansökan, tittar de noga på saker som innehållskvalitet, förmåga att engagera publiken, frekvens av sändningar utöver minimikraven och din övergripande förmåga att sticka ut.

  Kan partnerna tjäna pengar på sin kanal utöver vad Twitch erbjuder ?

  Ja, om du och din kanal har fått ett betydande antal följare och erkännande i sociala medier kan du försöka tjäna pengar på den ytterligare genom merchandise, sponsring och evenemangsuppträdanden.

  Den största fördelen med partnerprogrammet

  Det är inte konstigt att alla frågar hur man blir Twitch-partner, eftersom Twitch-partnerstatus är den mest eftertraktade prestationen för alla kreatörer på plattformen.

  Det placerar dig i toppen, tillsammans med de största esport slagen och -ligorna och andra streamers på Twitch.

  Det är en komplicerad process, men du kan absolut nå dit. Det viktiga är att fortsätta göra det med glädje och passion, och i sinom tid kommer du att få ditt erkännande och dina belöningar.

  Om du vill förbättra din streamer uppställning med några dekorativa föremål som är relaterade till videospels världen och nördkulturen i allmänhet, så borde vår samling av aesthetic gamer-deko glädja dig! Du kan få tillgång till den direkt genom att klicka på bilden nedan!

  Gamer Aesthetic Dekoration

  Lämna en kommentar

  Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.

  Recevez nos articles dans votre boite email.