Theta.TV, Vår Åsikt om Detta Alternativ till Twitch

Theta.TV, Vår Åsikt om Detta Alternativ till Twitch

av läsning

Har du just upptäckt att Theta TV-strömningsplattformen finns? Eller har du kanske upptäckt den i samband med att den här artikeln publicerades? Undrar du vad det är och vad den kan erbjuda jämfört med Twitch? Då är du på rätt plats!

Vi kunde upptäcka denna plattform runt 2019-2020, testa den på vår sida och se hur krypto fungerar på den! För ja, det speciella med den här plattformen är just det faktum att den är kopplad till blockkedjan!

I den här artikeln kommer vi att presentera denna plattform, dess möjligheter, dess svarta punkter, de krypton som är exklusiva för denna, men framför allt vår globala åsikt om den.

När du har läst färdigt den här artikeln kommer du att veta om streaming på den här plattformen är en bra idé eller inte, och om kryptona inte kommer att floppa en dag eller en annan. Låt oss ta reda på allt om det utan vidare!

Bitcoin Neon

Vad är Theta.TV ?

Theta.tv är en streamingplattform som konkurrerar med Twitch och som definierar sig själv som nästa generations e sport underhållning på blockkedjan.

Tittarna kan faktiskt följa sina favorit streamers som är närvarande på SLIVER (deras tidigare namn) för att interagera mer med streamingen och tjäna Theta-krypton, öppna temakistor och vinna en mängd olika gåvor, till exempel spelutrustning.

Företaget har sitt huvudkontor i San Jose i Kalifornien och har enligt egen utsago stöd av ledande investerare från Silicon Valley och Hollywood Media och har som mål att förändra den interaktiva Esports Underhållningsindustrin.

Lever företaget upp till sina ambitioner? Det ska vi ta reda på nu!

theta.tv

Hur plattformen fungerar

När det gäller hur plattformen fungerar kommer du som Twitch-vane inte att bli förvirrad, eftersom plattformen fungerar mer eller mindre på samma sätt som streamingen med till exempel rekommendationssektionen, de pågående lives, filtrering arna efter spel osv...

Ersättningen är dock något annorlunda, eftersom streamers och tittare kan tjäna krypto!

Plattformen fungerar i peer-to-peer, det vill säga att varje användare av plattformen delar med sig av en del av sin bandbredd för att stabilisera plattformen och låta alla tittare få en bra användarupplevelse när de tittar på en stream. I utbyte betalar plattformen dig i krypto.

fungerande Theta.tv

Innan vi pratar om kryptovalutor på plattformen är det också viktigt att veta att streamers kan få fysiska och virtuella föremål för att få dem att vinna till sina tittare med tävlingar för att förbättra interaktiviteten hos deras publik under streamingen.

Theta.tv har också en webbutik där man kan spendera sina krypto och köpa emoticons, t-shirts, muggar, uppkopplade klockor, spel, konsoler, gamerstolar och alla andra produkter av detta slag.

Hur krypton fungerar på Theta.tv

Theta Tv-plattformen har två typer av krypto: Tfuel och Theta-token!

För Theta är det en ''riktig'' kryptovaluta som du kan handla och köpa på plattformar som Binance eller Coinbase och byta mot fiat eller andra krypto.

Tfuel å andra sidan är en kryptovaluta som är unik för streamingplattformen Theta.tv som du kommer att kunna använda på olika sätt endast på plattformen, även om du kan köpa den på olika krypto handelsplattformar för att handla.

Som affiliate till en streamer kommer du att kunna byta ut din Tfuel mot andra krypto eller fiat! För att uppnå denna status måste du nå en viss kvot i form av visningar och följare.

Theta.Tv mot Twitch

Som du kan se erbjuder Thetha.tv många fördelar jämfört med Twitch, med en intressant ersättning, kryptovalutor som har utvecklats väl hittills (ca x9 jämfört med förra året) eller goda möjligheter till interaktion med vår publik med bland annat giveaways.

Den enda riktigt viktiga svarta fläcken på plattformen är helt klart dess bristande synlighet för tillfället, en plattform som fortfarande är väldigt lite känd, och ännu mindre på den franska marknaden! Vi är de första artikel granskningarna av Theta.Tv, det vill säga...

Är plattformen verkligen värd det?

Sedan lanseringen av live streaming-plattformen Theta 2016 har projektet kommit väldigt långt. Medan THETA nu är live på SLIVER.tv-plattformen och main nätet fungerar bra och är nästan redo för version 3.0, har teamet arbetat för att utöka partnerskapen och räckvidden för Theta-nätverket.

Videostreaming har en enorm och växande efterfrågan på 21ᵉ-talet och Theta Token-teamet vill göra sin plattform till den bästa blockkedjan för videostreaming. Det återstår att se om de kan lyckas, men de har ett mycket talangfullt och erfaret team och en stark vision. Dessutom har de en mycket bra start jämfört med några andra liknande projekt.

Andra intressanta saker som planeras nu när nätverket är lanserat är bland annat delade gruv belöningar för att sprida belöningarna mellan flera användare, åtgärder mot piratkopiering för att avskräcka från piratkopiering.

gamer

De planerar också att inkludera en plattform för allmänna tjänster som går längre än till videostreaming och erbjuder tjänster som smarta sändnings kontrakt. Teamet har också undersökt sätt att integrera Theta-plattformen i smarta tv-apparater, vilket teoretiskt sett skulle ge Theta hundratals miljoner nya användare.

Trots den senaste tidens nedåttryck är Theta-token den 21:a största kryptotypen på Coinmarketcap.com, medan TFUEL är den 60:e största. Båda tokenerna är på eller nära all time highs, och med lanseringen av version 3.0 av huvud nätverket, som kommer att lägga till TFUEL-stakning, är det fullt möjligt att återhämtningen för dessa token bara har börjat.

Komma igång på Theta.TV

Efter allt du har sett i den här artikeln inser du att den här plattformen kan vara ett bra alternativ till Twitch, särskilt om du är en av dem som tror att kryptovalutor fortfarande har en stor potential framåt! I våra ögon är Theta.tv helt klart ett av de bästa alternativen till Twitch!

I våra ögon passar faktiskt den estetiska stilen väldigt bra ihop med krypto- och spelvärlden. Om du någonsin vill förbättra utseendet på din inställning eller din inredning, antingen för din streamer aktivitet eller till och med som en enkel spelare, kan vår samling av estetiska gamer dekorationer mycket väl glädja dig!

Du kan komma åt den direkt genom att klicka på bilden nedan!

Gamer Aesthetic Deko

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.

Recevez nos articles dans votre boite email.