Hur Inreder du Ditt Nörd Rum ?

Hur Inreder du Ditt Nörd Rum ?

av läsning

Ett sovrum för nördar behöver inte vara för fånigt! Även om det är mycket sexigare att vara en nörd i den tredje industriella revolutionens tidevarv, behöver nördarnas hemtrakter traditionellt sett en omarbetning.

Idag ska vi dyka ner i att hitta de perfekta nörd-inrednings föremålen för att förbättra varje nördrum. Föremålen på följande lista kommer att skapa en unik atmosfär i din lägenhet och förmodligen oförglömliga samtal med dina besökare!

Är du intresserad av en särskild inredningsidé för nördrum? Här är en lista med de bästa inrednings artiklarna och våra bästa tips som vi kan rekommendera dig för att förbättra din sovrumsinredning och skapa ett riktigt Geek-universum enligt din budget.

Låt oss komma igång utan vidare!

Gamer Aesthetic Lampor

De Bästa Geek Room Decorations till Låga Priser

Har du en stram budget och vill inte spendera mer än 30 € för flera kvalitetsdekorationer? Ingen panik, vi har tänkt på dig och presenterar dig 5 dekorationsartiklar som inte kommer att överskrida detta belopp.

En RGB Led-remsa

Utan tvekan det viktigaste dekorativa elementet i ett lyckat gaming rum, led-huvudbandet gör att du kan installera en unik färgad ljusstämning.

Många streamers och youtubers använder det och det är långt ifrån förvånande med tanke på hur vacker återgivningen kan vara! För att installera det finns det 2 sätt, du kan placera dubbelhäftande tejp eller ett litet aluminium klipp för att fixa det.

Du behöver bara ansluta strömförsörjningen till ett uttag, använda din fjärrkontroll eller din smartphone för att ställa in rätt färger och allt är bra! Du kan lätt hitta en mellan 250 och 500 sek för 5 meter!

Vi rekommenderar att du placerar den på baksidan (eller på bakre kanten av botten) av ditt skrivbord för att få en bättre återgivning och för att inte skada dina ögon genom att titta på lysdioderna för länge!

En USB-plasmaboll

För alla som brinner för fysiska fenomen, astrofysik eller helt enkelt vetenskap eller science fiction, finns här ett dekorativt föremål som är tydligt utformat för dig!

Plasmabollarna är helt klart inspirerade av detta fascinerande universum och är verkligen fantastiska objekt, både när det gäller dekoration och fysik genom radiofrekvens spänning av många element i det periodiska systemet, t.ex. kvarts.

En Usb-version kan vara mycket intressant för ett lägre pris samtidigt som du slipper bli belastad av en begränsande tråd försörjning. Du kan hitta den här modellen för 299 sek bland våra andra modeller av större plasmabollar.

Upptäck Plasma Lampa

Des Cartouches de Jeu Rétro

Que vous soyez un ancien joeur ayant connu la génération 8bit ou 16bit, ou un joueur plus next-gen, le retro-gaming facine et les anciennes consoles comme la NES, la Myster System ou encore la Super NES rayonnent encore grandement de nos jours dans le coeurs des joueurs.

Malheureusement ce succès entraine des hausses de prix et la rarification de beaucoup de jeux difficilement trouvable à petit prix. Fort heureusement, il existe de nombreuses répliques que l'on peut utiliser sur ce type de consoles et qui reste très accessible. 

Avec de nombreux jeux trouvable entre 7 et 30 €, vous pourrez constituer une magnifique collection à exposer dans votre étagère, car, quoi de plus beau qu'une collections de jeux bien remplis ?! Même une seul cartouche de votre jeu préféré exposé peut être un magnifique élément de décoration

Retro Spelkassett

LED RGB glödlampa

LED RGB-lampan har samma funktion som den led-remsa vi presenterade tidigare, dvs. belyser rummet med en dämpad och färgstark atmosfär som påminner om neonljus arkaden på 80-90-talet.

Med den här typen av modell kan du helt enkelt ersätta dina traditionella glödlampor med en enkel glödlampa som är mer komplett i färgpalett och temperatur direkt justerbar från en fjärrkontroll eller från din smartphone i bluetooth.

Här behöver du inte pyssla ens lite. Den här typen av modell är särskilt användbar för att lysa upp hela huset och inte bara en ljusstråle.

Nattlampa med gaming symbol

Vem har sagt att nattlampor är till för barn? Om du vill somna på ett mjukt sätt, så borde en vacker nattlampa med avbild av en video spelskaraktär, en handkontroll eller en planet glädja dig! Det finns för alla smaker! Och särskilt vad som gör vackra drömmar.

De Bästa Nörd Dekoration Artiklarna till Överkomliga Priser

Nu när du har sett de bästa och billigaste deco objekten ska vi ta det hela ett steg längre och presentera modeller som kan gå från 300 till 600 sek. Låt oss ta reda på det utan vidare!

En Mario ljuskrona

Världen med klassiska Nintendo-spel licenser som Mario, Zelda, Donkey-Kong eller Pokémon är en klassiker i alla nördars ögon. Och hur kan man inte uppskatta dem?

Spännande spelmekanik, innovationer i nästan alla opus men framför allt en omsorg om detaljerna som är egen för företaget Kyoto, som gjort sitt rykte sedan 8 bits-eran.

Så om Mario är ett av dina favoritspel, betrakta den här ljuskronan som en riktigt unik dekoration sidé. Men försök inte hoppa och slå huvudet i den! I bästa fall kommer inget att hända, i värsta fall kan det gå lite sönder

Upptäck Mario Ljuskrona

En upplyst kombination av tangentbord och mus

För att komplettera dina pannband och dina Led RGB-lampor, men framför allt för att komplettera datorns konfiguration, finns det inget bättre än ett bra mekaniskt tangentbord och en utmärkt självlysande mus med en design som är specifik för spelvärlden.

Ett utmärkt material som innan det är ett vackert dekorationstillbehör framför allt är en praktisk och kraftfull enhet för de mest krävande spelarna.

Vi måste erkänna att en nörd dekoration inte skulle vara mycket utan dessa två huvudelement. Du kan hitta modeller till alla priser, även om genomsnittet ligger runt 500-600 sek.

En anpassad musmatta

När du väl har ditt tangentbord-mus i handen behöver du en personlig musmatta som är anpassad till din personlighet och framför allt till vad du vill att den ska återspegla.

Du kan välja en liten eller en som täcker en stor del av ditt skrivbord eller så kan du lägga allt på den.

När det gäller tryck kan du välja det universum som passar dig bäst, Marvel, videospel, filmer och många andra, listan är nästan oändlig.

En 3D-lampa

Lampor med magnetisk levitation och 3D-färgutskrifter som svävar och roterar fritt i luften är underverk som precis som den ovan nämnda lampan är ett ytterligare sätt att få en dämpad och färgad belysning.

De brukar också erbjudas med en fjärrkontroll och vissa modeller kan även styras från en smartphone. Utan tvekan den bästa presenten till födelsedagen om en av dina kompisar också vill dekorera sitt rum med ett föremål som speglar hans passion.

De Bästa Nördiga Inrednings Objekten till Högre Priser

Om du inte är rädd för att investera mycket pengar i din inredning (och framför allt i din passion), så tar vi i det här avsnittet det hela till nästa nivå genom att erbjuda dig modeller som ligger mellan 70 och 3-siffriga priser. Då kör vi!

Ett enormt gaming neon

En ikonisk figur i arkader av den gamla skolan, den användes en gång i tiden helt enkelt för att spara ström. Eftersom det bara är en gas som joniseras i ett rör var strömförbrukningen naturligtvis mycket låg.

Neonrör används mer och mer i gaming rum. Faktum är att deras låga ljusstyrka och neon rörens olika utformningar inte bara uppfyller behoven av lågintensiv belysning, utan även kraven på dekoration och skapar en utmärkt atmosfär i gaming rummet, vilket är mycket viktigt för varje spelare med självrespekt.

Back to the Arcade Neon

En liten Bartop arkadterminal

En Bartop är helt enkelt en retro arkadmaskin som är gjord för att passa på en bar. Den här typen av föremål blir alltmer kända och uppskattade, både av barägare men också av hardcore-spelare och till och med av vanliga människor. Dessa nyare objekt har delvis blivit samlarobjekt.

Dessa kiosker spelar en viktig roll i retro gaming världen. Först och främst gör de det möjligt för retro gamers socialiserings platser att föreslå spel för nykomlingarna, alltså en viss underhållning men också en riktig atmosfär, kär för retro gamers.

Att kunna spela spel i en bar eller på en plats som är avsedd för detta, med främlingar eller vänner, ger spelarna en stark känsla av nostalgi.

Priset på en bartop varierar mycket från en plats till en annan. Detta beror på att varje webbplats har sin egen metod för att tillverka bartops och rekommendera dem till spelarna. Du kommer dock att kunna hitta några runt 1000 till 2000 sek i genomsnitt för en liten modell.

Upptäck den mini bar top

En Aesthetic gaming stol

Eftersom du älskar din dator och tillbringar flera timmar per dag på den av olika skäl (spel eller kontorsarbete) är observationen densamma: det är viktigt att du sitter bekvämt bakom din datorskärm!

Det är möjligt att spela i timmar på en pall, en stol eller en billig kontorsstol, men för att ge det bästa av dig själv och framför allt för att skona ryggen är en bra stol avgörande. Även om den kan vara en viktig del av inredningen av en uppställning bör denna typ av produkt inte begränsas till en färgstark eller aggressiv design.

Glöm inte att även om deras utseende kan vara ett kriterium, väljs en bra sits framför allt för sin komfort. Och i det här spelet är en bra gammal pappas kontorsstol ofta bättre än en pseudo-hinkstol.

Välj en Aesthetic Dekorationssats för Gaming

Livsstilen Gamer Aesthetic är en ode till videospelens subtiliteter, en subtil representation av intentioner från olika universum och en ode till den konstnärliga själen hos de utvecklare som låter oss leva underbara äventyr och aldrig får slut på fantasi för att överraska och underhålla oss.

Spelarna känner till den här världens charm. Ljusen och färgerna som utgör landskapet är verkliga miljöer som vi kan utforska med vinden.

Den kod som delas av spelarnas aesthetic är inte unik för videospels världen. Vi kan se referenser till serietidningskultur, japansk kultur, popkultur, kryptovalutor och till och med Steve Jobs och Elon Musks entreprenörskap etik.

Det är för att förmedla detta sinnestillstånd som vi erbjuder många nördiga dekorationer med färgstarka stilar. Hitta alla våra aesthetic dekorationer genom att klicka direkt på bilden nedan!

Gamer Aesthetic Deko

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.

Recevez nos articles dans votre boite email.