Hur Installerar Man en Gaming Neon ?

Hur Installerar Man en Gaming Neon ?

av läsning

Du har precis köpt en av våra vackra gaming neonlampor och undrar hur du ska installera den på väggen? Eller så har du kanske hämtat ditt neon någon annanstans, en modell från ett annat tema, och du vill veta hur du ska installera det också? Oavsett vilken situation du befinner dig i är du på rätt plats!

I den här artikeln kommer vi att förklara de olika stegen för att hänga upp ditt neon på väggen! När du har läst färdigt den här guiden kommer du att kunna installera den utan några svårigheter! Du kommer att se att det är ganska enkelt! Låt oss komma igång utan vidare!

Back to the Arcade Neon

Material som du behöver för att komma igång med installationen av din neonskylt

Installationer av ljusskyltar är spännande, men det finns några viktiga verktyg som hjälper dig att få ut det mesta av utrymmet och som kan slå dig med häpnad.

Vi är här för att ge dig de steg du behöver för att göra din egen installation, helt själv. Vår guide hjälper dig att uppgradera vilket vardagsrum, hall eller sovrum som helst.

Följ den och erövra dina hängande uppgifter som den skickliga neon-självare du är. Och den bästa delen? Det ger dig en ursäkt för att samla vänner och dumpa det vardagliga!

Material: en studsökare, vattenpass, penna, borrmaskin, måttband, skruvmejsel, skruvar, gipsskruv pluggar (om det behövs) och upphängningsbeslag (som normalt sett följer med varje neon från Gamer Aesthetic).

De olika stegen i installationen av neonerna

1. Placering:

Välj plats i rummet och den höjd som du vill hänga din neonskylt på. Den optimala höjden för en neonskylt på en vägg, till exempel en tavla, är 144 cm från golvet. Använd en vattenpass för att säkerställa att höjden är enhetlig.

Perfekt läge för neon

2. Ankare

Vid behov kan du överväga att använda gips förankringar för att ge ytterligare strukturellt stöd. Beroende på hur din neonskylt ser ut (detta kan variera).

För alla kontur- och rektangulära stöd alternativ fäster du de medföljande metallfästena på din skylt. Placera neonskylten mot väggen och använd en penna för att markera fästena innan du sätter in skruvarna.

3. Borra

Gör sedan de nödvändiga pilot hålen med din borrmaskin. Använd sedan försiktigt en skruvmejsel för att borra skruvarna i de hål som naturligt finns inuti kroppen på varje distanshållare, och se till att alla är i linje med väggen.

borrmaskin

4. Fäst

Placera försiktigt neonskylten mot väggen. Fäst skylt materialet på plexiglasets framsida genom att försiktigt dra åt de inre skruvarna för hand, var noga med det tryck som behövs för att fästa skylten på väggen.

5. Plug-and-play

Anslut nätsladden till ett jordat vägguttag. Dra i kedjan på neon transformatorn och kontrollera att neonröret lyser.

Väggmonterad neon

6. Slutligt

Och det var allt, du är klar. Luta dig tillbaka, förundras och njut!

Och om du fortfarande inte har någon neonljus till hands för att omsätta den här handledningen i praktiken, tveka inte att ta en titt på vår samling neonljus för spel genom att klicka direkt på bilden nedan!

Dessa modeller kommer att vara för alla fans av videospel och nördkultur på ett globalt sätt!

Gamer Aesthetic Neon


Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.

Recevez nos articles dans votre boite email.