Hur Kan du Dekorera din Gaming Uppsättning ?

Hur Kan du Dekorera din Gaming Uppsättning ?

av läsning

Vill du dekorera din PC gaming setup, ditt konsolhörn eller ditt rum med bilden av din passion och skapa ett modernt, ljust och färgglatt universum som ser ut som du och som bäst återspeglar din passion? Då är du på rätt plats!

Fascinerad av gaming och allt som rör nördkulturen har varje medlem av vårt kollektiv experimenterat med sina egna val av dekoration i den skala som deras setup har. Det är därför vi genom den här artikeln vill dela med oss av vad som fungerade bäst för oss.

I den här guiden hittar du en lista över några av de tillbehör som vi rekommenderar att du placerar. Vi kommer också att se hur man skapar en dämpad och färgstark ljus atmosfär som kan ses i många uppställningar.

Låt oss inte slösa mer tid och börja!

Upptäck Mario Lampa

Hur du Bäst Inreder ditt Gaming Skrivbord ?

Skrivbord är utan tvekan den viktigaste delen av din installation och den plats där du sannolikt tillbringar mest tid. Inget bör lämnas åt slumpen!

Nedan finns några idéer som hjälper dig att samla ihop alla nödvändiga element (och tillbehör) för att skapa en optimal dekoration för ditt skrivbord.

Lägg till RGB-ljusdioder under skrivbordet

Ingen speluppställning är komplett utan en futuristisk och anpassningsbar LED-ljus remsa. Bekämpa mörkret som skapas av dina mörkläggningsgardiner genom att placera RGB-ljus bandet längs taket eller under bakre kanten av ditt skrivbord.

De flesta LED-strips levereras med en fjärrkontroll som gör att du kan ändra färg, ljusstyrka och strobe effekt.

Välj tangentbord, mus och andra tillbehör

Se till att ditt tangentbord stannar på plats och att musen har ett bra grepp genom att placera en kombinationsmatta för tangentbord och mus under tangentbordet.

Om du utrustar din speluppsättning med en uppsättning högtalare kan du montera dem på högtalarstativ för skrivbord eller golv för att förbättra ljudkvaliteten och minska skräpet på skrivbordet.

Tänk också på att hålla alla kablar under kontroll genom att optimera kabel hanteringen med kabel hanteringslösningar. 

självlysande gamer-tangentbord och mus

Välj en bra Gaming Stol

Eftersom du kommer att tillbringa mycket tid i din spelstol är det viktigt att välja en stol som uppfyller dina specifikationer och komfort behov. Det kan vara frestande att välja en billigare kontorsstol, men att offra komfort är aldrig idealiskt tro mig!

Att investera i en dyrare gamingstol av god kvalitet är en investering i komforten och den övergripande kvaliteten på din speluppställning. PC-spel stolar liknar vanliga kontorsstolar i utseende och funktion: de har armstöd och rull underlag och är ofta justerbara i höjd och lutning.

Gaming Stol
PC Gamingstolar kan också ha en mängd ytterligare funktioner, till exempel inbyggda högtalare (vissa med Bluetooth-funktioner), justerbara armstöd eller till och med massage funktioner för ultimat komfort.


När du väljer en PC-spelstol är de tre viktigaste faktorerna ergonomi, material och storlek. Se till att välja en stol med ländryggsstöd eller helkropps stöd för att minimera smärta i rygg och kropp när du spelar under längre perioder.

gaming stol design

 Tänk på att läder, konstläder och vinyl är slitstarka och lätta att rengöra, men inte särskilt andningsbara. Mesh, bomull och mikrofiber är mer andningsbara och bekväma, men mindre hållbara och svårare att rengöra.

Slutligen ska du se till att välja en stol som passar ditt livsskede (barn, tonåring eller vuxen), din vikt och ditt utrymmesbehov.

Placera en Gamer Aesthetic Lampa

Ta din gaming room inredning till en ny nivå genom att framhäva den med en tjusig ljusskylt.

Det finns inget bättre än en sänglampa i form av Pacman, Tetris block eller Mario för en mer retro look, eller hur?

Gamer Aesthetic Lampor

Hur Organiserar och Dekorerar du Ditt TV-hörn och Dina Konsoler?

Nu när vi har sett skrivbordsdelen är det dags att ta hand om ditt tv-hörn och organisera placeringen av dina konsoler och alla dina fysiska spel.

Investera i ett Lämpligt TV-stativ:

Inredningen av ditt konsol gaming room går först och främst genom tv-skåpet, där du kan placera all din utrustning. Från den anslutna tv:n till spelkonsolen, via internet boxen, kommer du att behöva alla sorters förvaring.

För att göra detta ska du välja en möbel med många öppna eller slutna utrymmen (med lådor eller dörrar).

möbler tv konsol spel-video

Oavsett om du är en ägare av en retrogaming konsol eller en next-gen-konsol, om du är en hardcore-samlare eller en casual gamer, har du olika behov av förvaringsutrymme.

Om du äger många konsoler kommer ett stort TV-skåp med flera fack (som bilden ovan) att vara mer lämpligt för dig. Om du å andra sidan bara har en eller två nästa generations konsoler räcker vilken möbel som helst för dig!

Placera RGB-ljusdioder på baksidan av ditt TV-stativ

Precis som för ditt skrivbord kan det vara en bra idé att placera RGB-lysdioder på baksidan av ditt tv-stativ eller din soffa för att få en dämpad och färgad belysning, men framför allt mycket anpassad för att spela i mörker utan att skada dina ögon.

gaming rgb-lampa

Placera Några Vitriner och Hyllor

För att förvara alla dina spel askar, göra dem lätt tillgängliga och naturligtvis för dekoration och för att stolt visa upp din spelsamling, är en vit eller svart trähylla för mer elegans ett måste i varje spelrum.

Om du vill visa upp dina videospel eller mangafigurer rekommenderar vi att du använder en glasvitrin för att göra dem synliga och samtidigt skydda dem från damm.

Hur Dekorerar du Väggarna i Ditt Vardagsrum eller Gaming Room ?

Det finns inget bättre sätt att spegla din passion än att täcka väggarna med olika väggdekorationer som affischer, hyllor eller neonljus.

Låt oss dela med oss av våra tre favorit dekoration objekt för ett slående resultat!

Uppsättning av Vägghyllor

Förutom dina andra hyllor kan du placera dina samlarobjekt på små vägghyllor som ser coola och moderna ut, förskjutna på olika ställen på väggen.

Sätt Upp Affischer

Gör din speluppställning personlig genom att täcka väggarna med grafiska tryck och affischer av dina favorit spel, manga eller filmer.

Placera Neon Gaming Lampor

För att tona ner den ljusa och futuristiska känslan i ditt rum kan neon gaming vara ett bra alternativ. Ta nästa steg i inredningen av ditt spelrum genom att framhäva det med en originell neonskylt.

Gamer Aesthetic Neon

Några Inspirerande Bilder av Framgångsrika Gaming Uppställningar:

Nu när du har en perfekt idé om vad som är en bra uppställning och vilka dekorationer du kan sätta in i den. Här är några ytterligare idéer om modeller i bilder för att hålla dig inspirerad!

PC Gaming Uppsättning

PC gaming uppsättning tapet
PC gaming uppsättning
fullständig PC gaming uppsättning

Var kan du Köpa dina Gaming Dekorationer?

Även om det för närvarande finns lösningar för att få tag på gaming dekorationer är det mycket svårt att hitta sin lycka i möbelbutiker eller på de generalistiska e-handelssajterna på nätet, som ofta erbjuder ett svagt urval i sina rader.

Varför nöja sig med ett litet val när vi erbjuder ett brett utbud av mer än hundra dekoration objekt på vår webbutik, upptäck vår samling av Aesthetic Gaming Lampor nu!

Gamer Aesthetic Deko

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.

Recevez nos articles dans votre boite email.