Hur lägger man till en Modo på Twitch?

Hur lägger man till en Modo på Twitch?

av läsning

Vill du lägga till en moderator för att övervaka din Twitch-chatt? Undrar du hur du kan lägga till någon i ditt gränssnitt? Vi kommer att förklara allt och du kommer att se hur enkelt det är att lägga till en modo på Twitch.

Följ bara vår guide och med några få klick kommer den betrodda personen som du väljer att kunna ta över chatt hanteringen av dina streams !

Dessa 3 punkter bör du ta hänsyn till innan du gör någon förändring:

  • För att moderera någon på Twitch kan du använda kommandot /mod eller öppna användarens profil.
  • Moderatorer på Twitch kan bannlysa medlemmar från chatten och radera meddelanden och identifieras med ett exklusivt svärds märke.
  • Om du vill ändra andra inställningar för din kanal bör vårt blogginlägg Hur man kommer igång på Twitch hjälpa dig.

Nu sätter vi igång!

Gamer Aesthetic Lampor

Lägg till en Modo på Twitch

Om du vill moderera någon på Twitch kan du använda kommandot /mod eller öppna användarens profil.

Moderatorer på Twitch kan bannlysa medlemmar från chatt och radera inlägg och identifieras med en exklusiv svärds märkning.

Det krävs mycket arbete för att driva en framgångsrik Twitch-kanal. Att hantera video och ljud kan vara stressigt nog, men när din fanbase är tillräckligt stor måste du också ta hand om en vild chatt.

Du ska inte behöva göra ett moderationsjobb samtidigt som du försöker underhålla. Om du befinner dig i den här situationen behöver du förmodligen moderatorer, eller modos förkortat.

Moderatorer på Twitch kan bannlysa förövare och radera chattinlägg. Du kan skilja dem från andra användare genom den grönvita svärds ikonen bredvid deras namn. De är ett måste i alla offentliga chattrum.

Även om det är en process att hitta en bra modo som inte ska tas lätt, är det lätt att tilldela rollen som moderator när du väl har hittat rätt kandidat.

Här är två sätt att moderera någon på Twitch, med hjälp av vilken webbläsare som helst på din Mac eller dator.

Hur du modererar någon på Twitch

Båda metoderna kräver att personen du vill moderera befinner sig i ditt chattrum.

Med kommandot /mod chat

  1. När du har börjat streama och personen du vill moderera är i ditt chattrum, rikta din uppmärksamhet mot streamchatten.
  2. I chatten skriver du kommandot "/mod användarnamn" (utan citattecken). Istället för "användarnamn" kommer det att stå namnet på den användare som du lägger till som moddare. Till exempel: /mod Gamer Aesthetic.

De olika sätten att lägga till en modo på Twitch

Kommandot /mod är ett av många kommandon som du kan använda i din stream chatt. Skicka meddelandet och personen i fråga blir en modo.

Via deras användarprofil

  1. När personen du vill moderera finns i stream chatten klickar du på användarnamnet för den person du vill göra till moderator.
  2. Under översikten över deras profil kommer det att finnas en ikon med konturerna av en person och ett plustecken bredvid. Klicka på den så läggs personen till som moderator.

Om du vill ta bort någons moderator privilegier använder du kommandot "/unmod username". Du kan också skriva "/mods" för att se en lista över alla moderatorer som för närvarande finns på kanalen.

Förberedelser för din moderering

Du vet nu hur du enkelt kan lägga till vem som helst (även om vi rekommenderar att du väljer rätt person) som modo för att hantera din chatt, radera meddelanden, ha ett markerat användarnamn osv. Kommandot /mods kommer att göra jobbet!

Om du vill försköna din installation och den synliga inredningen av din webbkamera kan vår samling av aesthetic gamer-dekorationer glädja dig, tveka inte att gå in och ta en titt genom att klicka på bilden nedan!

Gamer Aesthetic Deko

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.

Recevez nos articles dans votre boite email.