Hur Tjänar Man Pengar På att Spela Videospel ?

Hur Tjänar Man Pengar På att Spela Videospel ?

av läsning

Att få betalt för att spela videospel är den ultimata drömmen för många människor. Det finns en anledning till att videospel är en av våra största passioner på Gamer Aesthetic! Det är roligt, det behöver inte vara dyrt och du kan potentiellt tjäna pengar på det!

I den här artikeln ska vi titta på de olika sätt som du kan tjäna pengar på att spela videospel! Du kommer att se, du kommer troligen att bli överraskad av antalet olika sätt att göra det på! Låt oss ta reda på det utan vidare!

Neon Game Room

Kan man försörja sig på att spela videospel ?

Den första frågan som folk ställer när de vill veta hur man kan tjäna pengar på att spela videospel är om det är möjligt att försörja sig på att spela. Svaret är ja, vissa människor har lyckats omvandla sin passion för spel till en heltidsinkomst. Det är dock inte hela historien!

Vad folk inte gillar att berätta är att det är svårt att försörja sig på spel! De flesta streamers, till exempel, tjänar inte mycket pengar och de flesta sätt att tjäna pengar på att spela videospel låter dig inte säga upp dig från ditt heltidsjobb.

Ändå är det här bra sätt att tjäna extrainkomster, och vem vet, kanske blir du nästa mistermv (eller nästa Ultia om du är kvinna) och tjänar miljoner på att spela tv-spel!

Hur mycket kan du tjäna på att spela videospel ?

Vissa människor tjänar miljontals dollar på att spela videospel. Men som sagt är dessa resultat inte vanliga. De flesta människor kommer bara att tjäna några få extra dollar (för att komplettera sin inkomst) genom att spela, och det är okej.

Det finns många sätt att tjäna pengar på att spela videospel och den väg du väljer kan avgöra hur mycket pengar du tjänar. Om du till exempel väljer att spela en app som betalar dig för att spela kommer du att tjäna mindre pengar än om du startar ett eget företag och blir enorm på Twitch.

gaming pengar

När det gäller streamers kan du få en glimt av vad streaming plattformen Twitch kan ge dig med vår artikel som förklarar hur mycket de största Twitcharna tjänar.

Hur kan man tjäna pengar på att spela videospel ?

Det finns faktiskt flera sätt att tjäna extra pengar på att spela spel. Vissa kan vara extremt lönsamma om du lägger ner mycket arbete på det. Andra har inte så stor förtjänst potential, men du kan ändå vinna fina priser.

Streaming på Twitch

Mitt favoritsätt att tjäna pengar på att spela videospel är att streama på Twitch. Detta är en av de metoder för att tjäna pengar som kan vara extremt lukrativ.

Att få en bra lön här är dock, skulle jag säga, ''ganska osannolikt''. Medan vissa Twitch-streamare kan tjäna miljontals dollar, tjänar de flesta inte ens tillräckligt för att nå upp till tröskeln för månadsutbetalning på 1000 sek. Det krävs mycket tid, energi och nätverk för att tjäna så mycket pengar som streamer.

Faktum är att du nästan kan se streaming på Twitch som den moderna versionen av att starta ett rockband. En del människor kommer att bli stora, men de allra flesta kommer inte att bli det.

Jag säger inte allt detta för att krossa dina drömmar förstås! Även om du förmodligen inte kommer att tjäna miljoner kan du ändå göra spelandet till en lönsam sidoverksamhet med Twitch. Det är ganska enkelt att bli Twitch-affiliate (med vår guide om hur man blir Twitch-affiliate bland annat), och du kan börja tjäna pengar därifrån.

streamer

De flesta tjänar inte pengar på Twitch eftersom de inte nätverkar eller gör något för att bygga upp sitt varumärke eller företag. De tror att de bara kan lägga ut sin stream på nätet och att folk kommer att komma. Ingenting i livet fungerar på det sättet.

Du måste behandla ditt företag som ett företag, nätverka och anstränga dig, oavsett om det är online eller offline. Om du kan göra det bör du kunna göra videospel till en livskraftig sidoverksamhet.

Om du någon gång bestämmer dig för att starta din streaming verksamhet kan du kolla in vår guideartikel om hur du kommer igång på Twitch! Du kanske är intresserad!

Streaming på andra plattformar

Även om jag föredrar att streama på Twitch finns det andra plattformar som du kan använda för att streama. Enligt min åsikt är dock Twitch lättast att tjäna pengar på, så om ditt huvudmål är att tjäna pengar på att spela videospel så fort som möjligt är Twitch förmodligen det bästa alternativet.

Du kan dock även kolla in Facebook Gaming, Youtube Gaming, Theta.tv, Steam etc... för att bestämma dig, vi har även släppt olika guider i vår blogg sektion för att hjälpa dig att komma igång på dessa olika plattformar.

Vi har även gjort en annan guide för att komma igång med Facebook gaming till exempel, du kan komma åt den genom att klicka här!

Uppladdning till YouTube

Även om du kan göra live streaming direkt på YouTube är ett annat sätt att tjäna pengar på dina videospel att ladda upp dina gameplays på YouTube. Fördelen med den här metoden är att du kan redigera och bevara ditt gameplay för att visa höjdpunkter eller viktiga delar.

Många människor vänder sig till YouTube för att lära sig hur man löser specifika pussel eller besegrar viktiga bossar, och du kan ladda upp korta videor som visar dessa specifika handlingar i spelet.

För att börja tjäna pengar på din YouTube-kanal måste du ha 1 000 prenumeranter och över 4 000 timmars visningar. Det är svårt att nå dessa nivåer, men om du är bra på ett visst spel och kan alla hemligheter kan det vara värt att ladda upp ditt spelande, särskilt om det är svårt.

LED Remsa

Du kan också använda YouTube för att lägga upp annat spelrelaterat innehåll, t.ex. recensioner, spelarintervjuer och andra typer av kommentarer. Vissa personer, som Attic Gamer, har gjort karriär på att kommentera de dåliga mekanikerna i retro gaming.

Om du är kreativ och har en videokamera är skapandet av spelrelaterat innehåll på YouTube ett utmärkt sätt att få betalt för att spela.

Använda en mobilapplikation

Har du någonsin funderat på hur du kan tjäna pengar på att spela videospel helt enkelt genom att använda en mobilapp? Då har du tur! Det finns faktiskt appar som låter dig tjäna riktiga pengar på att spela spel.

Ofta ser du applikationer som Swagbucks, Survey Junkie, Inbox Dollars och andra undersökningssajter (mycket vanligare på den engelska sidan tyvärr) i artiklar om hur man tjänar pengar på att spela videospel.

Dessa applikationer har sin användning, men de är inte riktiga spel. En del av dem försöker spelifiera undersökningsprocessen, men de är inte riktigt roliga. Om ditt enda mål är att tjäna extra pengar kan de vara ett bra alternativ.

Men låt dig inte luras: de är inte legitima spel. De få mobilapplikationer som gör det möjligt att tjäna pengar på den franska sidan finns inte heller i form av spel, utan i andra former (t.ex. promenader, shopping, cashback osv...).

gaming mobil

Vilka är de program som gör det möjligt att tjäna riktiga pengar på att spela spel?

Det finns dock program som gör att du kan tjäna pengar på att spela spel. Naturligtvis erbjuder de flesta av dem inte kontanter. I stället erbjuder de betalning i form av presentkort.

Dessutom fann vi för det stora flertalet, att appar inte är översatta till franska, för att användas endast om du är åtminstone bekväm med Shakespeares språk.

Tveka inte att ge oss dina förslag i kommentarsfältet om du känner till andra appar av det här slaget som är översatta till franska.

Mistplay

Mistplay är Gamer Aesthetics favoritprogram för att tjäna pengar. Den erbjuder en uppsjö av gratis spel och låter dig tjäna riktiga pengar (presentkort) för att spela dem.

Mistplay skapar inte spelen själv. Det samarbetar med olika spelapplikationer för att betala dig i utbyte. Du kan hitta pusselspel, äventyrsspel, kortspel och många fler på Mistplay.

Med den här applikationen kan du tjäna pengar på olika sätt. Att höja nivån i spelen är det enklaste sättet att tjäna pengar, men du kan också tjäna pengar genom bonusar.

Du kan även "tjäna pengar" genom att spendera pengar med köp i appen, men jag rekommenderar aldrig att man betalar för saker i mobilspel. Dessa mikrotransaktioner adderas till varandra, och du kommer inte att tjäna mer på Mistplay än vad du spenderar.

mobil spel

Men om det finns ett spel som du gillar och spenderar pengar på ändå kan det inte skada att se om Mistplay erbjuder det. På så sätt kan du få tillbaka en del av de pengar du spenderade på det spelet.

Tyvärr för Apple-användare finns den här appen endast tillgänglig för Android. Men om du är en Android-användare som älskar mobilspel behöver du definitivt den här appen!

Lucktastic

Det finns flera sätt att tjäna belöningar, eller "tokens", med Lucktastic. Du kan ladda ner spel appar, delta i tävlingar, spela skraplotter, titta på videor, göra undersökningar och anmäla dig till erbjudanden för att tjäna tokens.

Tokens kan lösas in mot riktiga presentkort, eller så kan du använda dem för att delta i andra tävlingar. Det finns till exempel cash bonanza, semester och liknande tävlingar som du kan delta i med dina tokens.

Det här är den enda applikationen där du kan vinna riktiga pengar. Det är inte lätt att vinna, men vissa skraplotter erbjuder riktiga kontantpriser. När du når tröskeln för vinst i riktiga pengar på femton dollar kan du få en check med posten.

Lucktastic

Lucktastic är inte ett spelprogram i sig. Du får faktiskt inte betalt för att spela mobilspel med den här appen. Jag har dock tagit med den här eftersom de skraplotter som den erbjuder är riktigt roliga.

De flesta spel som du kan ladda ner från Lucktastic finns dock också på Skillz, och du kan tjäna pengar på att spela dem med den här appen.

Lucktastic finns tillgängligt på IOS och Android.

Skillz

Skillz är en app som kombinerar spelturneringar med mobilspel. Du kan vinna riktiga pengar genom att slå andra i dessa tävlingar. Vissa av dem är gratis, men de med de högsta utbetalningarna har en inträdesavgift.

Jag blev chockad över det stora utbudet av spel som finns att spela i turneringsläget. Det finns kortspel, bingospel, e-sportspel och till och med pusselspel, med den extra bonusen att man kan spela för att slå andra. Det är ett ganska coolt koncept för en app och definitivt värt att titta på om du är en tävlingsinriktad mobilspelare.

Skillz är tillgänglig för IOS och Android.

Skaffa Skillz för IOS!

Gamehag

Gamehag är ett slags korsning mellan de omröstningsappar vi nämnde och Mistplay. Även om den erbjuder en del spel som du kan tjäna pengar med är det inte många av dem. Däremot kan du tjäna en massa poäng genom att slutföra deras små utmaningar, som oftast innebär att du måste registrera dig för saker du egentligen inte vill ha och svara på undersökningar.

gamehag

Utbudet av spel som du kan spela är mycket begränsat. Det finns bara fem mobilspel tillgängliga, men Raid: Shadow Legends och Elvenar är bland dem. Det finns också några minispel, och några av registrerings bonusarna är också för mobilspel.

Gamehag finns tillgängligt på IOS och Android.

Andra spel

Det finns enskilda spel där du kan vinna riktiga pengar i form av presentkort, men de flesta av dem är kopplade till de appar som nämns ovan.

Du kan till exempel vinna riktiga pengar med Blackout Bingo och Solitaire Club, men det är mest om du använder dem tillsammans med Skillz och Lucktastic. (Tips: ladda ner spelet på Luckstastic först för att tjäna marker, spela sedan på Skillz så att du kan delta i tävlingar och vinna ännu mer).

De flesta enskilda spel som ger dig pengar är inte gratis. Du måste betala för att delta i turneringar, och du tjänar bara pengar om du vinner turneringen.

Att spela i videospelsturneringar för att tjäna pengar

Om du är riktigt bra på ett visst spel bör du kolla om det finns turneringar. Vissa e-sportar har fullständiga ligor, och andra spel, som LOL, Rocket League och till och med vissa förstapersonsskjutare, har turneringar som du kan delta i och vinna riktiga pengar. Som exempel kan nämnas att vinnarna av Halo World Championship 2018 vann femhundratusen dollar!

esport gamer

En sak att tänka på innan du går in i en turnering är att dessa människor är proffs. Det är här spelet möter sporten och de bästa av de bästa tävlar för att vinna. Om du inte befinner dig på en professionell nivå är sannolikheten att du vinner en av dessa tävlingar liten.

Starta en blogg om videospel

Ett något annorlunda, men fortfarande relevant, sätt att tjäna pengar på spel är att starta en video spelblogg. Om du går den här vägen måste du vara realistisk. Det krävs mycket tid och arbete för att tjäna pengar på att blogga.

Men om du vill kombinera din kärlek till videospel med din passion för att skriva kan skapandet av en blogg vara ett utmärkt sätt att tjäna pengar på din videospel vana.

Det finns en uppsjö av ämnen som du kan skriva om som videospelsbloggare. Du kan skriva recensioner av spel eller konsoler, lägga upp rundturer, skriva artiklar som hyllar de bästa ögonblicken i vissa franchises eller helt enkelt svara på de frågor som användarna ställer mest (ungefär som vi gjorde med den här artikeln).

bästa videospel

IDet finns mycket innehåll kring spel och om du brinner för det är du säker på att du kan göra din spelblogg till en lönsam sidoverksamhet.

Du kan skapa din egen webbplats med Wordpress för mycket låga kostnader, det finns hundratals handledningar på youtube och internet, det är definitivt värt att titta på! Vi råder dig också att intressera dig för SEO (sökmotoroptimering), även känt som google-referensering.

Hur kom du över den här artikeln? Det är troligt att det är med google och det är helt normalt, vi har optimerat den för. Svara på de frågor som användarna ställer mest och du kommer att kunna få många besökare om du svarar perfekt på deras interogationer och deras behov.

Gör karriär inom videospel

Hittills har vi bara pratat om hur man kan tjäna pengar inom spelbranschen. Men om du undrar hur du kan tjäna pengar på att spela videospel, har du då övervägt en riktig karriär inom spelbranschen?

Om du har färdigheter i grafisk design kan du hjälpa till att skapa nästa stora spel. Du skulle kunna försörja dig på att skapa videospel!

För de flesta människor är det roligare att spela spelet än att skapa det, men det finns karriärer, som speltestare, som är dedikerade till spel. Dessa personer spelar spel innan de släpps, letar efter problem och buggar, försöker hitta brister så att utvecklarna kan åtgärda dem och ser till att allt är klart för lansering.

dev gaming

Du kan hitta jobb som testare på jobbsajter som Indeed. De här tjänsterna brukar inte vara särskilt bra betalda och är tyvärr ganska sällsynta, men de är en bra språngbräda för att komma in i spelutvecklingsbranschen.

Kan man verkligen tjäna mycket pengar på att spela videospel?

Som du förmodligen har märkt är det faktiskt ganska svårt att tjäna pengar på att spela videospel. Svårt betyder dock inte omöjligt. Om du verkligen brinner för spel kan du ge dig in i någon av de spelrelaterade sidoverksamheter som vi har talat om.

Det är relativt enkelt att tjäna några extra pengar på din passion för videospel. Att använda ett (eller flera!) av de fantastiska program som vi har talat om och starta åtminstone några strömmar kan vara ett utmärkt sätt att tjäna lite extra pengar på fritiden och bevisa en gång för alla att spelande inte är slöseri med tid!

Om du vill börja som streamer och ha en trevlig bakgrund som är synlig för webbkameran eller helt enkelt försköna din uppställning och ditt spelrum, lägg till lite trevlig Estetisk gamer-dekoration som neonljus, ledband eller till och med lampor kommer att ge dig en fantastisk look!

Ta en titt på vår samling direkt genom att klicka på bilden nedan!

Gamer Aesthetic Deko

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.

Recevez nos articles dans votre boite email.