Vilka är de bästa Twitch-botarna ?

Vilka är de bästa Twitch-botarna ?

av läsning

Om du är streamare eller funderar på att bli det har du förmodligen redan undrat vilka bots du ska använda? Om så är fallet har du kommit till rätt ställe!

Vi har sammanställt en guide till de bästa verktygen som vi har stött på under de senaste åren. Rekommenderade av hundratals personer som vi har intervjuat när de har startat sina streaming karriärer på Twitch.

I den här artikeln ska vi se vilka moderator boots, donations bots, analysts och promotion boots som är mest relevanta för dig! Låt oss börja utan vidare!

Gamer Aesthetic Lampor

Vad är Bots på Twitch ?

Bots skapades för Twitch för att hjälpa streamers att moderera sina chattar så att de kan fokusera på att skapa innehåll och streama. Medan vissa har mänskliga moderatorer i chatten erbjuder robotar ett enkelt (och oftast gratis) sätt att snabbt hålla din chatt organiserad och modererad.

De 8 Bästa Boten för Dina Twitch-strömmar

Lämna det tunga arbetet åt chatt robotarna som kommer att ingripa i din chatt. Dessa robotar kommer att hjälpa till att moderera chatten och ge enkla svar baserat på populära kommandon som tittarna kan ställa.

Några av de bästa och mest populära är t.ex:

 • Nightbot
 • Streamlabs Bot
 • Moobot
 • PhantomBot
 • Botismo
 • Coebot
 • Deepbot
 • Wizebot

Vi har skrivit en omfattande guide för var och en av de ovan nämnda botarna som du kan använda på Twitch. Du kan börja läsa den nu eller direkt börja prova dem själv.

Nightbot

Den enklaste Twitch-boten att använda, konfigurera och köra på varje stream. Det är också en av de mest populära robotarna på Twitch och YouTube.

Dess bästa funktioner är förmågan att ta bort spam (oavsett om det är URL-länkar, förolämpningar, versaler eller emoji-missbruk), allt är anpassningsbart, en perfekt funktion om du inte tål att din community spammar chatten med emotes och emojis!

nightbot

Du kan också konfigurera Nightbot med schemalagda meddelanden för att marknadsföra dina andra sociala medier eller Discord-community. Jag ser många som använder det för att påminna sina chattar om deras insamling eller den senaste YouTube-videon.

Du kan också skapa stamgäster, som i princip är en form av moderatorer, som inte omfattas av spamfilter (de kan lägga upp länkar!) och har tillgång till andra kommandon som du kan välja att skapa.

Andra funktioner är tillgängliga:

 • låt förfrågningar
 • Gåvo Erbjudanden
 • Fullständiga chattloggar
 • Synkronisering av dina Nightbot-kommandon i Discord.

Streamlabs Bot

Tidigare känd som ''Ankhbot'', den köptes av Streamlabs, bytte namn och behöll alla sina funktioner. Streamlabs Chatbot är tillgänglig på Twitch, YouTube och Facebook Gaming och kan användas i Streamlabs OBS (SLOBS) eller som ett externt verktyg för Windows-användare.

Den utvecklades för att vara så enkel att använda som möjligt, så att streamare kan fokusera på sina spel, vara kreativa och interagera med sin publik.

streamlabs bot twitch

Med en lättanvänd chatt, möjlighet att hantera din kanal titel, spelval och en nästan obegränsad mängd funktioner för att göra din stream mer underhållande och engagerande för din grupp. Kort sagt, ett ganska komplett verktyg!

Här är några av dess höjdpunkter:

 • Kontroller
 • Funktionalitet för att skapa citat
 • Lojalitetspoäng
 • Ljud Effekter (SFX)
 • Förfrågningar om låtar
 • Moderation
 • Minispel

Moobot

Den är helt anpassningsbar och gör att du kan oroa dig mindre för chatt spam och fokusera på att skapa bra stream och innehåll. Att Moobot används av några av Twitchs största användare är ett bevis på dess kraft som ett lättanvänt modereringsverktyg och en instrumentpanel för chatt gemenskap.

PhantomBot

En av de mest avancerade och djupgående Twitch-bots du kan välja mellan, med full anpassning när du laddar ner till din Windows/Mac-dator.

Säljs som gratis, för evigt, och är också öppen källkod, vilket innebär att om du är duktig på utvecklings kunskaper kan du förvandla den till vad du vill.

Fullständiga integrationer med Twitter, StreamLabs, GameWisp och StreamTip gör att du kan använda alla de verktyg du redan använder på ett och samma ställe.

Neon Game Room

Stay Hydrated Bot

Beroende på hur lång din stream är skickar Stay Hydrated Bot påminnelser till dig.

Om du skriver "!hydrate username" i din Twitch-ström kommer Stay Hydrated Bot att läggas till som mod och påminnelserna kommer att börja.

StreamElements Bot

Om du använder resten av StreamElements produkter är den här roboten ett måste. Med sina chatt kontroller, spamskydd, moderering och inbyggda timers är den lätt att använda och helt gratis!

Den mest intressanta delen av StreamElements bot är vad de kallar "moduler". Moduler låter dig ansluta ditt Twitter-konto, StreamElements varningar och inkluderar minispel för att hålla din Twitch-chatt engagerad och prata med varandra.

Botismo

De kallar sig själva för en "chatbot lösning" och i deras fall är det inte bara ett marknadsföringsmässigt modeord, utan ett bra sätt att beskriva Botismo och dess funktioner.

Den körs på Twitch, YouTube och Discord och har en fantastisk instrumentpanel för att övervaka din chatt, moderera din community och skapa en massa kommandon, omröstningar, spamfilter, tidsinställda meddelanden och en inbyggd musikspelare.

CoeBot

CoeBot är helt klart den mest okända roboten på den här listan och fortsätter traditionen med alla användbara kommandon och funktioner som de andra robotarna innehöll. Men en av dess fördelar är att de flesta av de anpassade kommandon som de andra verktygen kräver att du skapar är inbyggda för att spara tid.

coebot

DeepBot

DeepBot är ett betalverktyg som erbjuder anpassningsbara donationssidor, integration med OBS och chattspel, bland de vanliga robot funktionerna. Det används av över 30 782 streamers för närvarande.

Det är inte världens snyggaste verktyg, men om de andra har svikit dig och du vill ha ännu mer anpassning är det värt att prova!

Wizebot

Wizebot utvecklades av en person i över 6 år, vilket innebär att det inte bara byggdes från grunden för streamers, utan att allt gjordes noggrant för att få det att fungera perfekt.

 • Kommandon som ska användas av streamern
 • Kommandon för modet
 • Ge varningar till tittare som bryter mot dina regler.
 • Tillståndssystem
 • Funktionalitet för citat
 • Lojalitet och valuta
 • Förfrågningar om låtar
 • Betraktarrankar och nivåer
 • Bingospel
 • Beteende för tittare
 • Automatiskt donations system
 • Fler minispel

Betydelsen av Bots i Din Streamingkarriär

''Verktyg är otroligt viktiga för din Twitch-kanal, men de avgör inte om du lyckas eller inte.'' Detta citat från den amerikanska streamern Lemonpopz på Reddit är slutligen helt sant!

"När jag började streama ville jag göra allting själv, göra min egen konst, ha de coolaste bots, sätta på tjusiga overlays och sånt, men när jag växte upp insåg jag att jag ville lägga mindre tid på att hantera skiten bakom kulisserna som tittarna ändå inte bryr sig om, och mer tid på att fokusera på min stream och mitt innehåll."

bot twitch

En mycket intressant lektion som påminner oss om att alla verktyg som vi kommer att presentera för dig fortfarande är bonusar och att endast de grundläggande reglerna som vi talar om i vår bloggartikel om hur man kommer igång på Twitch, när de tillämpas, kommer att göra det möjligt för dig att uppnå bra liv och bygga din egen community.

Robotar är dock fortfarande mycket intressanta för att göra ditt liv enklare tack vare deras relevanta funktioner som gör att du kan animera dina strömmar och underlätta moderering, därav vår presentationsartikel!

Om du vill förbättra inredningen i din gaming uppställning kommer du att kunna hitta alla RGB-lysdioder, neons, ledstrips du behöver genom vår stora samling av aesthetic gamer-dekorationer som du kan nå direkt genom att klicka på bilden nedan!

Gamer Aesthetic Dekoration

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.

Recevez nos articles dans votre boite email.